Vendégkönyv
Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Üzenet:
Ellenőrzőkód:
Kérem, írja be a képen látható szöveget!
(írja be a képen olvasható szöveget arab számokkal!)

|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > >|

Hozzászólások egy oldalon:

Emese
2010.07.02 21:31
 
#180
Meg szeretném rendelni a SZASZ című könyvet az interneten keresztül,de megakadtam a SZÁLLÍTÁSI MÓD-nál a http://shop.adlibrum.hu oldalon...hogyan,vagy hol lehet ezt kiválasztani? A segítséget előre is köszönöm!
Boruzs Márta
2010.06.16 20:41
 
#179
Kedves Gergely Család! Ma du. olvasta el a könyvet ami számomra hihetetlen volt és megrázó. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A gyermekem Dóri kapta kölcsön egy barátnőjétől , véletlenül ott hagyta az ágyamon három napal ezelőt történt a dolog. Csak kiváncsi voltam mit olvas a gyerek /18 éves/ és nem tudtam letenni a könyvet . Hihetetlen megpróbáltatáson ment az egész család és főleg Szasz . Csak csodálni tudom mindenkinek a kitartását és azt a mérhetetlen szeretetet amit egymás irámt érzett és érez ez a Család . Én is anya vagyok és át tudom érezni azt a fájdalmat amit maga Éva érzett és érez. Összeteszem a kezem , hogy a lányom egészséges , más már nem is számít . Tisztelem az egész családod és mindenkinek jó egészséget kívánok. SZASZ NYUGODJÁL BÉKÉBEN .
Kiss Éva
2010.06.02 23:38
 
#178
Ma beléphettem oda, ahová a szívem vágyott! Szasz szobájában valami olyan csoda, valami olyan hihetetlen szeretet áradt szét bennem, hogy leírni nem lehet! Pompázatos orchideák, s bájos képei a falon. Álltam, s mellettem állt a két testvér, Domi és Csongor. Domi maga a megtestesült alázatos, bájos szeretet, illem, szóval ... minden! Csongor ugyan olyan. Szótlanul álltunk, Éva minden erejével küzdött, torkán volt látható, hogy nyeli könnyeit. Valahogy elszállt a szó, csend, s a szinte tapintható szeretet! Ilyen családdal azt hiszem soha még nem találkoztam! Olyanok ők, hogy mindannyian példaképek - s lám, ők adják ezt másoknak. Életem legszebb díja kovácsol össze mindörökre minket! Szasz! Ezt köszönöm, nagyon szépen köszönöm! S nem csak én, az egész családom! Olyan megértés és szeretet uralkodik ebben a családban, hogy aki oda betér!... még afrikai óriás csigával is gazdagabb lesz! 4 db-ot kaptam ajándékba. Szívem csordulásig telve a széppel, s nem tudok megfelelő szavakat találni, milyen csodás délutánt töltöttünk együtt! Domival beszélgetni, több, mint élmény! Csongorral képeket nézegetni - felüdülés. A ház "ura és úrnője" a legek legje! Csak az az egy szoba, csak az ne lenne üres! Köszönünk mindent!
Annabella
2010.05.31 20:55
 
#177
Ma találtam rá a Drága gyermek blogjára.Zokogtam mikor olvastam.Egyszerűen nem találok szavakat.Akkora ereje volt, amit sok ember elképzelni sem tud.Minden tiszteletem az Övé.Odafentről néz most le ránk.Nyugodj békében drága Szasz:(
Á.
2010.05.29 19:30
 
#176
Tegnap este elkezdtem olvasni a Könyvet. 3:18-kor fejeztem be, és nagyon megrázott. Minden tiszteletem Alexandráé és a Gergely-családé, erejükért és kitartásukért.
Regi
2010.05.26 12:56
 
#175
young az persze ewing akart lenni elnézést kérek
Regi
2010.05.26 12:48
 
#174
Ma a Zone Really-n volt 12:15 tól egy Gyógyíthatatlanok című műsor sajnos az évados és a sorozatszámot nem tudom(érdekes hogy a tv műsor szerint nem ez ment viszont most néztem), amiben szintén egy Young- szarkómás lányról volt szó. Amerikai történet a hagyományos és a alternatív orvoslást mutatja be. Az alternatív gyógymód hátha érdekes lehet azonos betegséggel küzdőknek.
Győrffy Rudolf
2010.05.20 20:28
 
#173
Kedves Gergely család! Győrffy Rudolf vagyok. 1971-ben születtem. Rádiós Jani barátom mondta,hogy olvassam el a kislányotok szomorú történetét. Teljesen átérzem azt,amit éreztetek Szandra betegsége alatt. Összeszorult a szívem,a hideg futkosott a hátamon,ahogy olvastam szegény sorait, hogy Szandinak , ennek a bátor kislánynak volt ereje ezt végigcsinálni. A képeit nézegetve emlékképek tűntek fel a szemem előtt. Nekem is volt egy hasonló daganatom . 2004-ben kezdtem el betegeskedni. 2005 júniusában megállapították(az ötödik kórházban),hogy van egy rosszindulatú nyirokcsomó daganatom (non-Hodgkin lymphoma, b nagy sejtes) 9 kemoterápián és egy csontvelőtranszlanton vagyok túl. A betegségem alatt 2 x műtöttek. Második alkalommal (2006.Január.27-én 30 kg voltam) 22 centit vettek ki a vékonybelemből. Itt volt a daganat. Két férfi öklömnyi nagyságú. Szövettant is vettek és megállapították,hogy áttétes. Jött a steril szoba. (Nagyon fájnak az emlékek) Hihetetlen nagy erő és küzdelem kellett,hogy túléljem. Másfél hónap alatt harminc betegtársamat láttam elmenni.A Kislányom akkor 12,a kisfiam 7 éves volt.A Családom még jobban szenvedett mint én. A Gyermekeim adtak erőt,hogy most az élők között lehetek. 2006 Június végén jöttem ki a transzplantációról. Jövő hónapban lesz 4 éve. Most tünetmentes vagyok.3 havonta járok kontrollra. Két éve eltemettem édesapámat ,56 évet élt. Izom és idegsorvadással 4 hónapot szenvedett. Rajta senki nem tudott segíteni. Teljesen veletek tudok érezni. Nem is tudom,hogy mit írjak,mert az ember ilyenkor nem találja a szavakat. Szandit és mindenkit,akiket sajnos leküzd az ilyen és ehhez hasonló gonosz betegség,egy olyan szép helyre "költöznek"ahol csak a mosoly és a szép vár rájuk. És fentről nézik minden lépésünket ! És talán ez "nyugtatja" meg a szívünket,ha valakit elveszítünk a családunkból. Minden tiszteletem Alexandráé és a Gergely családé, hogy ezt végigtudtátok csinálni. Egy gyertyát gyújtok az emlékére....Zárom soraimat. Tisztelettel:Győrffy Rudolf
admin
2010.05.17 09:03
 
#172
Kedves Noémi! A könyvet a kiadó alábbi linkjén: http://adlibrum.hu/SZASZ/ "az előre utalásnál" linkre kattintva vagy a Líra Könyvesboltokban lehet megvásárolni.
Noémi
2010.05.14 00:26
 
#171
Kedves Gergely család! Én ma olvastam el elejétől végéig a blogot és az összeállításokat nézve, Szandrának amennyi szenvedése volt és rövid élete, annál többet tudott élni és jelenleg is él a szeretet segítségével, amit a családja sugárzott, sugárzik felé. Szívszorító számomra leginkább azért, mert majdnem egyidősek vagyunk és el nem tudnám képzelni, mit tettem volna akkor, ha nekem is legalább hasonló problémáim lettek volna. Nekem egy családtagom, édesapám ment el még 5 éve, de máig nehezen dolgozom fel a történteket. Tudom, egy gyermek, testvér elvesztése más, de mint legközelebbi családtag, hasonló a helyzet. Egyelőre még csak tanulok, de amint adófizető leszek, már most tudom, kinek ajánlom majd fel azt az 1 %-ot. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a könyvet honnan tudnám beszerezni, mert nagyon el szeretném olvasni, hogy még mélyebben belelássak a történtekbe. Kerestem, de nem igazán találtam meg sehol sem. Előre is köszönöm a választ! Rengeteg tisztelettel és így látatlanban szeretettel is: Molnár Noémi
Emlékezzünk!
Számlaszámunk

Számlaszám: 11732033-20054812
Adószám: 19550211-1-03
Legyen Ön is támogatónk! Segítsen, hogy segíthessünk!

Hírek

Jubileumi díjátadó
X. Díjátadó
Adó 1%
Email változás!